2008-01-12

Sparbanken Finns internetbank

Har varit kund hos Sparbanken Finn under många år. På det stora hela har det fungerat bra. Har inte märkt att jag blivit drabbad av de senaste krascherna.

Vad som varit ett problem är att när Finn bytt system så har det varit strul om man är Mac-användare. Så även denna gång.

Problemet brukar vara att man måste ha de senaste versionerna av program men så är det inte denna gången.

Har man de senaste versionerna av operativsystem och webläsare (Safari, Firefox eller Opera) så fungerar inte internetbanken.

När kommer Sparbanken Finn att fixa det?

2 kommentarer:

missnöjd kund sa...

Sparbanken Finn måste vara en av de sämsta bankerna i Sverige. Droppen som får bägaren att rinna över är nog det hotfulla kravbrev som damp ner i brevlådan. Där vill Finn att jag skall betala in de belopp som banken felaktigt betalade ut den 27:e december. Problemet för mig är att kravet är på över 100 000 kr. Pengarna har inte blivit återbetalda till mitt konto. Min helg är med andra ord helt förstörd. Tack för detta Herr Lars-Erik Skjutare!

Anonym sa...

Sparbanken Finn har världen sämsta webbplats. Gen funkar väldigt sällan, plus att den är groteskt ful. Banken VD verkar leva kvar på 70-talet... Banker idag är webplatsen!